al contingut a la navegació Informació de contacte

Ajuts a microempreses i professionals del sector turístic per pal·liar els efectes de la COVID-19

Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya

DIJOUS 02 ABRIL 2020

Des del Govern de la Generalitat de Catalunya s'ha activat una línia d'ajuts directes d'inicialment dos milions d’euros dirigida justament a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic. Es tracta d’un ajut de 2.500 euros en un únic pagament a bestreta destinat a establiments turístics d’allotjament, guies de turisme, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats d’interès turístic... amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000€ de volum anual de facturació. 

En aquest enllaç trobareu més detalls sobre els requisits i requeriments de justificacions. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d’aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat.

Turisme de la Generalitat actualitza diàriament la secció http://act.gencat.cat/covid19/ dins del seva web, creada específicament per compartir el màxim d'informació que us pugui ser d'utilitat en la complexa situació que vivim. 

Document Actions