al contingut a la navegació Informació de contacte

Discurs de l'Alcalde, Il·lm. Sr. Celestí Vilà Betriu, en el Ple de Constitució de l'Ajuntament

15 de maig de 2019

DILLUNS 17 JUNY 2019

Discurs de l’Alcalde d’Organyà, Il·lm. Sr. Celestí Vilà i Betriu.

Sessió extraordinària de Constitució de l’Ajuntament.

Organyà, 15 de juny de 2019.

Bon dia, í gràcies a tot els qui heu vingut a aquest Ple de constitució del nou Ajuntament.

Primer de tot vull agraïr al poble d'Organyà per anar a votar i molt especialment a totes les ganxes i ganxos que m'han donat, un altre cop, la confiança per tornar a ser l'Alcalde d'Organyà durant 4 anys mes. També a totes les entitats de la vila a qui estic molt agraït i on sempre he trobat col·laboració i ajuda. Continuarem treballant plegats.

En segon lloc vull agrair a tots els treballadors i treballadores municipals la feina d'aquest 4 anys. El vostre esforç ens ha permès tirar endavant molts dels nostres projectes.

També la meva més sincera gratitud al Secretari d’aquest Ajuntament, el Joan Guardia, al Josep de cal Colom i a la Dolors, per la feina ben feta i, sobretot, per la seva paciència.

En tercer lloc vull donar les gràcies als regidors i regidores que hem compartit govern aquests darrers quatre anys. Especialment a l'Eduard pel seu compromís, i a l'Anabel que m'ha mostrat el seu suport incondicional.

A tots els membres de la meva candidatura que heu col·laborat en aquesta campanya electoral i ens heu ajudat a guanyar aquestes eleccions. Així mateix vull donar la benvinguda a la nova Regidora del nostre grup, la Maite.

Crec que ser l’Alcalde del teu poble és una de les coses millors que li pot passar a algú que se l'estima. És per això que assumeixo el càrrec amb humilitat, il·lusió, entrega i amb ganes de continuant treballant, al costat del meu equip, per poder complir el programa que us vàrem presentar durant la campanya electoral.

Us vaig dir que el nostre objectiu es seguir canviant Organyà per avançar, per millorar i que sigui l'enveja sana dels pobles de la comarca. Doncs continuarem treballant per la proximitat, per satisfer les vostres necessitats i que tingueu una vida plena al nostre poble en un mon cada vegada més difícil.

No es moment de retrets però les circumstàncies polítiques tant a nivell de Catalunya com en el nostre poble, durant aquest darrers quatre anys, han estat d'una extrema dificultat.

Quan la gent ha parlat en unes eleccions democràtiques, quan han donat la seva confiança a un govern, el joc polític desitjable hauria de ser el de la crítica constructiva, perquè crec que tot no val per a aconseguir el poder, però aixo va al tarannà de cadascun.

Malgrat tots els obstacles que ens hem trobat hem sortit endavant i una bona mostra es el resultats d’aquestes votacions.

El poble ens exigeix, amb tota la raó, que li posem les coses fàcils i no difícils i, es per això que el meu compromís és mantenir una bona relació personal i política amb tothom, però governaré i dirigiré l'Ajuntament a la meva manera de ser. Al final del meu mandat em podran felicitar o criticar, però espero que mai posin en dubte la meva honestedat.

La responsabilitat d'aquest equip de govern es treballar amb dedicació i amb la màxima transparencia.

Finalment vull agrair moltíssim a tots els meus amics per tot el seu suport i, molt especialment, a la meva família i sobre tot a la Lurdes, la meva dona, que m'animat sempre, i sempre esta al meu costat.

Visca Organyà!

Document Actions