al contingut a la navegació Informació de contacte

Mesures preventives a la xarxa de l'aigua

CASSA

DIVENDRES 17 GENER 2020

Davant les baixes temperatures, CASSA recomana portar a terme un seguit de mesures preventives per tal de protegir de possibles glaçades les instal·lacions d’aigua potable dels habitatges:

Estigueu atents a les  instal·lacions: cal verificar periòdicament el funcionament correcte d’aixetes, calderes i comptadors.

Cal protegir les canonades que estan a l’aire lliure amb aïllants tèrmics o cobrint-les amb fibra de vidre, roba, cartró o paper, per tal que no es congelin.

Si tenim previst estar fora de casa durant un temps prolongat, cal tancar la clau de pas i buidar les canonades interiors deixant sortir l’aigua per les aixetes obertes.

Si les temperatures cauen amb contundència, caldrà deixar un fil prim d’aigua a una aixeta de l’interior de l’habitatge per tal d’evitar la congelació i el trencament de les canonades. CAL RECORDAR que aquesta aigua s’ha de recollir i aprofitar posteriorment.

Durant aquests dies, l’equip d’Operacions de CASSA treballa amb tots els seus recursos humans, materials i tècnics per minimitzar qualsevol possible incidència que es pugui produir a la xarxa municipal d’abastament d’aigua.

Document Actions