al contingut a la navegació Informació de contacte

Vot per correu. Eleccions municipals i al Parlament Europeu.

26 de maig de 2019

Guia pas a pas i dates clau per sol·licitar el vot per correu

Si el 26 de maig no ets a Organyà per votar a les properes eleccions, has de saber que pots exercir el vot per correu. Això sí, has de tenir en compte el termini per sol·licitar-ho i saber pas a pas què has de fer perquè el vot per correu a les eleccions sigui vàlid. Per això, a continuació t’expliquem les dates i el calendari per exercir el dret a votar per correu a les properes eleccions.

Quan sol·licitar el vot per correu?

Es pot demanar el vot per correu a partir del 2 d'abril i fins el 16 de maig.

Guia pas a pas per exercir el vot per correu

A continuació trobaràs tots els passos per exercir el vot per correu:

Trobaràs un imprès de sol·licitud de vot per correu a totes les oficines postals de Correus, que s’ha de demanar de forma gratuïta mostrant el DNI, el permís de conduir, el passaport o la targeta de residència d’estranger. També pots fer-ho mitjançant el formulari web que trobaràs en l'enllaç indicat o fent "clik" sobre aquest paràgraf.

Rebràs per correu certificat la documentació per tal d’exercir el vot per correu. Cal omplir el sobre de votació amb la papereta de votació i tancar-lo completament. A partir d’aquí cal dur-lo a qualsevol oficina postal dirigit a la mesa electoral amb el certificat d’inscripció al cens electoral. L’oficina tramitarà l’enviament com a correu certificat i urgent gratis.

Document Actions