Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert del grup MEN IN SWING

MESURES DE PROTECCIÓ SANITÀRIA Serà obligatori per a tothom l’ús permanent de la mascareta. Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat. En entrar i sortir dels espais serà obligatori desinfectar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que facilitarà l’organització. L’organització disposarà els seients dels actes amb la corresponent distància de seguretat i els desinfectarà després de cada ús.

  • Concert del grup MEN IN SWING
  • 2020-08-14T19:30:00+02:00
  • 2020-08-14T20:30:00+02:00
  • MESURES DE PROTECCIÓ SANITÀRIA Serà obligatori per a tothom l’ús permanent de la mascareta. Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat. En entrar i sortir dels espais serà obligatori desinfectar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que facilitarà l’organització. L’organització disposarà els seients dels actes amb la corresponent distància de seguretat i els desinfectarà després de cada ús.

DESCRIPCIÓ

Gil Casals trombó, Albert Cruz trompeta, Guillem Vernis saxo, Oriol Codina clarinet, Joan Molina bateria, Gerard Cuní contrabaix, Marc Riera guitarra i veu. Men in Swing són un grup musical de 7 membres nascut a Osona l'estiu de 2014 amb la finalitat d'interpretar SWING, apte per a tots els públics. Interpreten música d'aquest estil i estils que en deriven, adaptant l'espectacle a les necessitats que són exigides, destacant tant la interpretació en format concert i creant una atmosfera que transporta l'espectador a un divertiment al qual no es pot resistir.

MESURES DE PROTECCIÓ SANITÀRIA

En tots els espais i durant tot el temps de durada de la Festa Major se seguiran estrictament les mesures de protecció davant la pandèmia Covid-19:

Serà obligatori per a tothom l’ús permanent de la mascareta.

Caldrà mantenir en tot moment la distància de seguretat.

En entrar i sortir dels espais serà obligatori desinfectar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic que facilitarà l’organització. L’organització disposarà els seients dels actes amb la corresponent distància de seguretat i els desinfectarà després de cada ús.

  • Quan 14/08/2020 de 19:30 a 20:30
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal