Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Organyà acull una campanya especial de donació de sang

Organyà acull una campanya especial de donació de sang  La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies.  Dimecres 13 de maig, Organyà rebrà els donants a l’Ajuntament  Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat  Amb la reserva s’eviten esperes en uns dies que la ciutadania està responent molt bé a la necessitat de donar sang  Les plaquetes caduquen en només 5 dies, per això són necessàries 800 donacions al dia a Catalunya Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc. Organyà s’ha sumat al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Dimecres 13 de maig, l’ajuntament comptarà amb un espai de donació, de 19 a 22 hores.

  • Organyà acull una campanya especial de donació de sang
  • 2020-05-13T19:00:00+02:00
  • 2020-05-13T22:00:00+02:00
  • Organyà acull una campanya especial de donació de sang  La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies.  Dimecres 13 de maig, Organyà rebrà els donants a l’Ajuntament  Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat  Amb la reserva s’eviten esperes en uns dies que la ciutadania està responent molt bé a la necessitat de donar sang  Les plaquetes caduquen en només 5 dies, per això són necessàries 800 donacions al dia a Catalunya Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc. Organyà s’ha sumat al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies. Dimecres 13 de maig, l’ajuntament comptarà amb un espai de donació, de 19 a 22 hores.

Organyà acull una campanya especial de donació de sang
 La donació de sang és un acte imprescindible per garantir l’assistència sanitària en els hospitals durant aquests dies.
 Dimecres 13 de maig, Organyà rebrà els donants a l’Ajuntament
 Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat
 Amb la reserva s’eviten esperes en uns dies que la ciutadania està responent molt bé a la necessitat de donar sang
 Les plaquetes caduquen en només 5 dies, per això són necessàries 800 donacions al dia a Catalunya
Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.
Organyà s’ha sumat al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies.

Cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat.

#JoEmQuedoaCasa

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals.
El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Des d’aquesta setmana, entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un
sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.
Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.
Més informació sobre la donació de sang i el COVID-19:
Donant de sang, aquests dies ets imprescindible

www.bancsang.net - www.donarsang.gencat.cat - www.twitter.com/donarsang

Sala Xart.3r pis de l'Ajuntament
  • Quan 13/05/2020 de 19:00 a 22:00
  • On Sala Xart.3r pis de l'Ajuntament
  • URL de l'esdeveniment Lloc web relacionat
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal