Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONSULTA DEL CENS ELECTORAL

del 25 de març a l'1 d'abril -ambdós inclosos-

Les llistes del cens electoral que ha de regir en les properes Eleccions al PARLAMENT DE CATALUNYA, convocades per al diumenge 12 de maig, estaran a disposició de les persones interessades, des del dia 25 de març a l'1 d'abril, ambdós inclosos

S’utilitzarà el cens tancat a 1 de gener de 2024.

D’acord amb l’article 39.2 de la Llei orgànica del règim electoral general vigent, l’Ajuntament posa a disposició de les persones interessades un servei de consulta sobre la seva inclusió en el cens, però no és permesa la realització de consultes generals de les llistes del cens.

Les reclamacions per errors o per exclusió indeguda del cens es poden presentar a les oficines de l'Ajuntament (Carretera de Lleida, 21, 1r pis). Cal aportar el DNI, el passaport o el permís de conduir i s’ha d’utilitzar un imprès normalitzat que es facilitarà gratuïtament.

La inclusió en les llistes del cens és un requisit indispensable per a poder exercir el dret de vot en les properes Eleccions al Parlament de Catalunya del dia 12 de maig. S’aconsella especialment que facin la consulta sobre la seva inclusió en el cens les persones que s’hagin empadronat a Organyà o que hagin modificat les dades de la seva inscripció en el padró, en el darrer any.