Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escoles de Vol a Organyà.

La muntanya del Cogulló, al nord del terme, és un lloc ideal per llençar-se en ala de pendent, o parapent. Les característiques atmosfèriques de la plana d'Organyà converteixen l'indret en un autèntic paradís per als amants d'aquest esport d'aventura. Si us hi voleu iniciar, a les diverses ESCOLES DE VOL D'ORGANYÀ podreu adquirir els coneixements teòrics i pràctics que us permetran gaudir d'emocions amb les màximes garanties de seguretat.

Benvinguts a Organyà Xperience! Vine a volar en parapent i descobrir les magnífiques vistes de l'Alt Urgell, enlairar-te del terra per a descobrir un munt de sensacions noves i indescriptibles i gaudir del paisatge a vista d'ocell. Descobreix una altra manera de veure el món amb el nostre equip tècnic, el qual compta amb una dilatada experiència en l'àmbit de la docència i el vol lliure. Més informació a info@organyaxperience.cat T'esperem!

L'adreça de l'enllaç és: http://www.organyaxperience.cat/

Centre de vol Parapent Organyà: Benvingut al centre de vol lliure Parapent Organyà. Des d’aquesta pàgina volem donar tota la informació possible de les activitats i la descripció de la zona de vol en parapent d’Organyà. Des de l’any 1987 estem impartint cursos de parapent i vols en parapent biplaça. Des de l’any 1.999 l’escola de parapent estava dirigida per Miquel Xercavins i Campmany, David Guardiola Acosta agafa el relleu del seu monitor en aquesta nova etapa del parapent a Organyà. Estem situats a Organyà comarca de l’Alt Urgell, Lleida, Catalunya. L’escola conta actualment amb els millors professionals, gent jove dinàmica i entusiasta de la seva gran passió, el parapent. Constantment es reciclen i actualitzen els seus coneixements.

L'adreça de l'enllaç és: http://www.parapentorganya.net/

Volarenparapente.com està format per un grup de tècnics i monitors de parapent , amb una dècada d'experiència volant . Tots els pilots som tècnics d'esport de primer nivell i comptem amb el reconeixement de la Federació Aèria catalana , l'Escola catalana de l'Esport i la Generalitat . Les persones que formem Volarenparapente.com compartim la passió per volar , la il·lusió de veure cada vegada més gent practicant aquest esport que tant ens agrada . Us oferim diverses possibilitats perquè, amb qualsevol d'elles , gaudiu d'una experiència inoblidable.

L'adreça de l'enllaç és: http://www.volarenparapente.com/catala/inici