al contingut a la navegació Informació de contacte

Fira de Sant Andreu

adreçat a les nenes i nens de l'escola "Miret i Sans" d'Organyà

Bases del quart Concurs de Dibuix infantil de la FIRA DE SANT ANDREU D’ORGANYÀ.

L’Ajuntament d’Organyà  convoca un concurs de dibuix infantil adreçat als nens i nenes d’Educació Infantil i de Primària de l’escola “Miret i Sans”.  El motiu del concurs és la celebració de la Fira de Sant Andreu.

El tema del concurs és:  FIRA DE SANT ANDREU D’ORGANYÀ.

Tècnica: totalment lliure, però adaptada als mitjans d’impressió. Per aquest motiu no s’admetran tintes metal·litzades ni fluorescents ni, tampoc, relleus o volums enganxats o adherits.

Format: els treballs s’han de presentar en suport de paper o cartolina mida A4 (210x297 mm). Tots el dibuixos hauran d’anar acompanyats amb el lema: 

FIRA DE SANT ANDREU D’ORGANYÀ 2021.

Només es podrà presentar un treball per alumne.

El concurs està adreçat als alumnes de l’escola “Miret i Sans” d’Organyà.

Les categories són les següents:

* Categoria A: Nens i nenes d’Educació Infantil (P3-P4-P5)

* Categoria B: Nens i nenes del Cicle Inicial d’Educació Primària (1r i 2n)

* Categoria C: Nens i nenes del Cicle Mitjà d’Educació Primària (3r i 4t)

* Categoria D: Nens i nenes del Cicle Superior d’Educació Primària. (5è i 6è)

El dibuix anirà signat en el revers amb  pseudònim i agafat a un sobre tancat amb el mateix pseudònim, dins del qual hi haurà les següents dades: nom de l’autor, edat, curs escolar, adreça i telèfon, adreça electrònica del pare / mare / tutor i escola.

Els treballs s’hauran de presentar a l’oficina de l’Ajuntament d’Organyà  (o a la direcció del centre educatiu) fins el dia 29 d’octubre de 2021,a les 13:00 hores.

El jurat estarà format per professors del centre educatiu, professionals del dibuix i membres de l’Ajuntament d’Organyà.

 

 

 

 

El veredicte serà públic i tindrà lloc el dia 2 de novembre de 2021 i els resultats  es publicaran al web de l’Ajuntament.

 

1r premi: diploma + lot de llibres i/o contes.

2n premi: diploma + lot de llibres i/o contes.

Guanyador absolut: (el millor dibuix d’entre tots els presentats.): serà la imatge de la Fira de Sant Andreu d’aquest 2021.

 

Els autors dels dibuixos presentats cediran tots els drets d’explotació sobre les imatges i material realitzat per a participar en el present concurs, en exclusiva i amb caràcter gratuït als organitzadors, per al seu ús, exhibició, reproducció, difusió i comunicació pública o transformació en qualsevol suport, indicant sempre el nom de l’autor. També autoritzaran l’ús fraccionat de l’obra, en els casos en què la seva aplicació així ho requereixi. El termini de cessió dels drets és el màxim previst per la Llei i l’àmbit de cessió de drets és mundial i universal. També autoritzaran els organitzadors a reproduir i utilitzar el nom i cognoms i altres dades, així com la seva imatge, en qualsevol activitat publicitària i promocional relacionada amb el concurs sense que aquesta utilització li confereixi dret de remuneració o benefici, amb  l’excepció feta de l’entrega del premi guanyat. No es tornarà cap treball. Aquests quedaran en possessió dels organitzadors.

 

Amb tots els dibuixos rebuts es farà una exposició pública els dies 27 i 28 de novembre, a la sala de “Les Homilies”. L’exposició s’inaugurarà el 27 de novembre, a les 12:00 h., moment en què també, es lliuraran els premis.

 

La presentació al concurs implica l’acceptació total de les bases. Qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases serà resolta per l’organització i obligadament acceptada per les persones participants.

El jurat haurà de resoldre qualsevol incidència que es pugui produir. La resolució final serà irrevocable. L’entitat organitzadora no es fa responsable de qualsevol pèrdua fortuïta que es pugui produir. El fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Document Actions