Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CASAL D'ORGANYÀ

Inscripcions obertes

DILLUNS 16 MAIG 2022

INFORMACIÓ BÀSICA CASAL D'ORGANYÀ I CAMPUS D'ESTIU D'ORGANYÀ
Fes la teva inscripció

PREUS PROMOCIONALS FINS EL 12 DE JUNY!


DATES
Del 4 de juliol al 29 de juliol
ESPAI
Casalet: Casal de jubilats
Campus: Escola Miret i Sans

EDATS
Casalet de P3 a 1r
Campus de 1r a 2n d'ESO

HORARIS
Matí de 9.00h a 13.00h

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES
Piscina 1 dia a la setmana


TARIFES  CASAL

SETMANES            MATÍ        COST SETMANA        

1                              49,7€                   49,7€                       

2                              97,4€                   48,8€                          

3                            143,1€                   47,7€                   

4                            186,8€                  46,70€   

                


EIX D'ANIMACIÓ CASALET I CASALOT
Aquest estiu fa 10 anys que Quàlia va oferir Casals d'Estiu per primera vegada. Per celebrar tot el camí recorregut, proposarem un eix molt especial! L'eix de l'Estiu 2022 es basarà a recordar el recorregut de tots els estius, i ens acompanyaran tots els personatges que han protagonitzat les aventures de petits i grans dels Casals de Quàlia al llarg d'aquests 10 anys.

Folklore i cultura, contes educatius, viatge entre galàxies, un follet molt distret, súper-herois i súper-heroïnes, el regne del Cap de Trons, el joc del Qualianji, salvem la Terra dels malèfics de l'escalfament global, el món dels Qualis... Una setmana, mil aventures!

Els valors transmesos cada any i les activitats que més han funcionat es reprendran i es treballaran a fons, donant-los una volta i endinsant-nos en aventures, reptes i missions que ens proposarà cada personatge setmana a setmana.

EIX D'ANIMACIÓ CAMPUS D'ESTIU
La proposta de Campus d’Estiu per a infants i joves de 5è a 2n d'ESO, té com a objectiu una programació més allunyada de la fantasia de l'eix de Casalet i Casalot amb activitats d’exploració, cooperació i esportives. Es combinaran també amb activitats proposades per talleristes dels quals podrem aprendre totes les seves habilitats realitzant tallers conjunts. També es deixarà part de la programació setmanal oberta, per tal que els mateixos infants i joves puguin proposar com acabar la setmana, o quina activitat realitzar un dia puntual. Les activitats principals seran excursions, dinàmiques de grup i activitats cooperatives amb objectius conjunts, com per exemple: creació d’un escape room, aprendre a fer macramé, taller de ioga, curses d’orientació, gimcanes de descoberta de l’entorn, entre d’altres.

CONSULTA LES CONDICIONS DEL CASAL D'ORGANYÀ

1. Acceptem infants de cursos de P3 a 6è. 
 
2. En cas de germans/es s’aplicarà un 5% de descompte a cada germà/na. 

3. 10% descompte a les colònies de Quàlia si fas ús de 4 setmanes de casalet.

4. Hi ha l’opció de fer el pagament en 2 vegades.

5. Preus promocionals fins el 12 de juny. A partir del dia 13 s’augmentaran un 10% els preus.

6. Hi ha un mínim de 9 inscripcions perquè es pugui obrir el Casalet, en cas que un cop fet el recompte d’inscripcions no es pugui realitzar us n’informarem per l’aplictiu i pel correu.

7. En cas d’anul·lació o renuncia, amb causa justificada, fins el 12 de Juny es retornarà el 100% de l’import. Del 13 al 26 de Juny es retornarà el 50% de l’import i a partir del dia 27 de Juny, un cop iniciada l’activitat, només es retornarà el 25% de l’import. En cas que el casal es vegi interromput per causes del Coronavirus, es retornarà la part proporcional de la quota pagada per tal de cobrir les despeses de coordinació, material adquirit i costos de gestoria i monitoratge.

8. No es permet dur joguines, aparells electrònics o telèfons mòbils engegats al casalet, Quàlia no es responsabilitza del material extraviat, perdut o malmès.

9. Es reserva el dret de no deixar participar en les activitats aquells infants que no seguint les recomanacions dels educadors/educadores, puguin posar en perill la seva pròpia seguretat i/o la d’altres persones. En els casos extrems de mal comportament, o d’actituds que atemptin contra la dignitat dels companys i companyes, o la integritat de les persones o les instal·lacions, o en cas de pertorbar greument la convivència i el normal desenvolupament de les activitats, els infants poden ser expulsats de l'activitat puntualment o permanentment. 

10. Quàlia té contractades les assegurances d’accidents personals i de responsabilitat civil que estableix el Decret 137/2003, de 10 de juny, de regulació de les activitats en el temps lliure en les quals participen menors de 18 anys.

11. No es contemplen ajudes per famílies nombroses o monoparentals.

12. En cas que l'infant no assisteixi dies puntuals del Casal, no es retornarà l'import dels dies no assistits, degut a que el casal ja estarà en ple funcionament i les seves despeses consolidades. 

13. En cas que l'infant no asisteixi dies puntuals del Casal, no es retornarà l'import dels dies no assistits, degut a que el casal ja estarà en ple funcionament i les seves despeses consolidades.

14. La inscripció i participació de les activitats del Casalet suposa l’acceptació de les condicions generals i de participació.

15. En cas d'anar a la piscina, i no saber nadar, és obligatòri portar "manguitos".

Document Actions