al contingut a la navegació Informació de contacte

Concurs de Fotografia Organya 2021

bases de la convocatòria i vídeo de l'exposició de les fotografies de 2020.

DIMECRES 21 ABRIL 2021

BASES

En aquesta edició del concurs es pretén que cada autora o autor puguin presentar un màxim de quatre fotografies inèdites que expressin quina és la seva visió patrimonial i cultural de la Vila de “Les Homilies”.


La inscripció al concurs és totalment gratuïta.

Amb totes les obres presentades es fa una exposició virtual que es penjarà a les xarxes. La fotografia premiada serà escollida per un jurat format per persones relacionades amb el món de la fotografia i de les institucions. El jurat pot declarar els premis deserts si ho creu necessari

 

Consideracions
- L’originalitat de la proposta
- La composició, l’impacte visual i la claredat del missatge.
- L’ús d’elements relacionats amb el territori, la seva cultura i la seva iconografia.

Requisits:
1. Participants: Obert a persones majors de 16 anys.

2. Tema: La teva visió d’Organyà

3. Format i presentació: Les fotografies han de ser en color i s’han de presentar en format .jpg i cadascuna no pot superar els 5 Mb. Cada imatge haurà de tenir un títol i autor que serà el nom del propi fitxer, seguint aquest format: Títol _ Nom i Cognom.jpg

4. Continguts: Els continguts no poden ser obscens, discriminatoris ni ofensius. Tampoc vulnerar cap dret fonamental. Les fotografies han de ser inèdites i no han d’haver estat guardonades en altres concursos.

5. Obres: Es poden presentar un màxim de 4 fotografies per persona.

6. Identificació: En el correu on envieu les fotografies ens heu d’afegir les següents dades:

• Nom i cognoms
• Adreça
• Població
• CP
• Telèfon
• Correu electrònic
• DNI

  1. Tramesa: Mitjançant correu electrònic, enviant-les a l’adreça firahomilies@organya.cat

  2. Termini d’admissió: Fins el dia 20 de maig (inclòs).

 

  1. Exposició: Totes les fotografies formaran part d’una exposició virtual al web municipal www.organya.cat i també es penjarà a les xarxes de l’Ajuntament d’Organyà. Totes aquestes obres quedaran ingressades al Fons d’Imatges de l’Ajuntament. Si en algun moment es decideix publicar-les es mantindrà el nom de l’autor/a.

  1. Premi:

La fotografia guanyadora serà la imatge de la Festa Major i de la Fira del Llibre del Llibre del Pirineu i es podrà publicar amb l'objectiu de donar notícia d’aquestes activitats o de promoure-les. En la publicació de la fotografia constarà el nom de l’obra i el nom de l'autor/a.

S’estableix el guardó: 14È PREMI FOTOGRAFIA ORGANYA 2021, per un import de 300 euros

 

  1. Pagament del premi:

La persona que hagi guanyat caldrà que lliuri els documents pertinents  a les oficines de l’Ajuntament d'Organyà. Aquests documents li seran entregats per la organització un cop efectuada la comunicació oficial.

 

  1. Veredicte: El veredicte del jurat es farà públic el dia 31 de maig de 2021 i la publicitat d'aquest veredicte es farà mitjançant el web de l’ajuntament d’Organyà. També es farà saber als mitjans de comunicació comarcals.

Es comunicarà directament a la persona guanyadora del premi mitjançant correu electrònic i/o telèfon.

El veredicte del jurat serà inapel·lable.

 

  1. Lliurament del diploma i premi:

S’entregaran el dissabte, 4 de setembre, a la Fira del Llibre del Pirineu, durant l’acte de lliurament dels Premis Literaris “Homilies d’Organyà”.

 

 

Document Actions