Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Premis Literaris "Homilies d'Organyà"

Convocatòria de 2023

DIJOUS 16 FEBRER 2023

Convocats els premis literaris Homilies d’Organyà

Els premis literaris Homilies d’Organyà ja han fet públiques les bases per a la convocatòria d’enguany. Des d’ara i fins al 2 de maig estarà obert el termini per presentar-hi originals. Els guanyadors es faran públics el 2 de setembre en el marc de la 27a Fira del Llibre del Pirineu.

La dotació dels premis és la següent:

Premi "Pirineu", de narració literària, dotat per l'Ajuntament d'Organyà: 2.200 euros per a l'obra guanyadora i 1.100 per a la finalista.

Premi "Mort, qui t'ha mort?", de relat negre, dotat pel Govern d'Andorra: 1.500 euros

Premi "Josep Grau i Colell", de poesia, dotat per l'Ajuntament d'Organyà: 600 euros

Premi "Alt Urgell", de contes curts de Joves Autors, dotat pel Consell Comarcal de l'Alt Urgell: 600 euros.

Premi  "Germans Espar i Tressens", de relats viscuts, dotat pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell:  600 euros.

Premi "Narieda", de redacció infantil (pels alumnes de primària de les escoles que conformen la Zona Escolar Rural (ZER) Narieda i que són les d’Organyà, Coll de Nargó i Peramola: 1r premi: xec regal de 100 € en material didàctic; 2n premi: xec regal de 60 € en material didàctic i 3r premi: xec regal de 40 € en material didàctic (per cada una de les 3 categories)

Els premis literaris Homilies d’Organyà estan dotats per l’Ajuntament d’Organyà, el Govern d'Andorra, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU), Òmnium Alt Urgell, i compten amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida.

Descarregueu les bases directament fent "click" a la notícia.

Document Actions