Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Premis literaris "Homilies d'Organyà" 2020. Llibre.

Descarrega'l des de la mateixa notícia.

DIMARTS 13 OCTUBRE 2020

Presentació
Us oferim en aquest volum les obres guardonades en els Premis Literaris Homilies d’Organyà corresponents a l’any 2020. Hi trobareu la guanyadora i finalista del premi Pirineu de narració literària, les guanyadores dels premis Lletres de Dones, Joves Autors i Germans Espar i Tressens, l'obra poètica guanyadora del premi Josep Grau i Colell i les redaccions guanyadores del premi Narieda, integrada per les escoles de Coll de Nargó, Organyà i Peramola. En total han estat 255 les obres originals que s'han presentat al concurs en el conjunt del premis, la xifra més alta assolida fins ara.
Aquest 2020 tot s'ha capgirat. Tanmateix, els dies de confinament sembla que han estat força productius per als creadors literaris que s'han presentat al cartell de premis de la vila de les Homilies. Expressem la nostra gratitud a tots i totes.
Els premis literaris s'insereixen en la 24a Fira del Llibre del Pirineu, que Organyà acollirà els pròxims dies 4, 5 i 6 de setembre. Es tracta de la gran festa de la literatura pirinenca
que comptarà amb desenes d'escriptors i escriptores que hi presentaran les seves darreres novetats i amb tot un seguit d'actes entre els quals la lectura de les homilies modernes, que cada any s'encarreguen a personalitats del món de les lletres i del pensament.

Índex:

Premi Pirineu:

Homo Sapiens. Albert Llanos Serral - 9
La resta de les nostres vides. Marta Grau Repullo - 29

Premi Lletres de dones:
La llista. Núria Oliva i Barceló -  59

Premi Alt Urgell:
Sis trets. Aina Casassas Sanz - 71

Premi Germans Espar j Tressems:
El jersei del mestre. Joan Adell Álvarez - 83

Premi Josep Grau i Colell:
Pedres, mar, vida i ruïnes. José Luis García Herrera - 93

Premi Narieda:
Un poble de Sant Martí. Genís Espar Vilalta - 105
La troballa del Bruc a Narieda. Carla Roch Puigpinós - 106
Les aventures del Jan. Queralt Solà Soca - 108

Fitxers adjunts