Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Embotits ESPUÑES

Embotits ESPUÑES
Descripció: Obrador i botiga
Adreça: Av. Dr. Montaña

Embotits Espuñes neix, l'any 1989, de la mà de Ramón Espuñes Colom, a la població d'Organyà a la riba del riu Segre i al peu de la muntanya de Santa Fe. Una població amb gran tradició artesana d'embotits gràcies al seu clima immillorable i a una cabana de bestiar de la millor qualitat que Ramón Espuñes va aprofitar. Escollint el millor bestiar de la comarca Espuñes elabora uns productes de qualitat fets a l'antiga tradició; la sal, el pebre, el fred i el repòs fan que el paladar prengui aquell gust que recorda als avantpassats.

 

Embotits Espuñes ofereix un gran catàleg de productes que inclouen embotits cuits, secs i frescos. Entre aquests destaquen els assortits de bulls, sobretot el bull donja, llengua, embotit tradicional de l'Alt Urgell, recuperat recentment des de l'àmbit domèstic, les botifarres i el pa de fetge, els xoriços, les secallones i llonganisses i les panxetes i xistorres.

 

Els nostres productes són aptes per al consum de persones celíaques i diabètiques ja que són productes lliures de gluten i lactosa.

(Cal mirar la informació Nutricional de l'etiqueta)

  • Comerç i serveis