Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pàdel

Pàdel
Telèfon: +34638177638
Correu electrònic: info@padelorg.cat
QUE ÉS PADELORG?

Padelorg neix de la voluntat de 4 amics i aficionats al pàdel de fer realitat un doble objectiu llargament somiat: disfrutari gaudir d'aquest esport i a més al nostre estimat Organyà.
El pádel es l'esport amb més increment de practicants en l'actualitat, i aprofitant el meravellós entorn que rodeja les pistes, hem iniciat un projecte engrescador i sobretot de futur que fomentarà la pràctica de l'esport de totes les edats i dinamitzarà i complementarà la oferta esportiva i turística de la zona.
Tenim especial interés en centrar-nos en la formació infantil i per això disposarem de l'equip tècnic amb monitors qualificats per ajudar-los en aquesta iniciació. 
Les nostres instal·lacions están inmillorablement situades, annexes a les Piscines i al Camping Municipal, amb el que esperem aconseguir ser un espai de trobada amb amics i familia.

LES PISTES

Les pistes son model Padel10, empresa proveïdor oficial del Worl Padel Tour. Vidre temperat de 10 mm., amb mesures standars, homologat segons Norma EN-12150-1. Gespa artificial fibril·lada de la casa MONDO de 12 mm, en color blau. Certificada per RFEP(Real Federación Española de Padel) i FCP(Federació Catalana de Pàdel).

  • Equipaments